home
Verdien gratis Derbystar ballen voor VZV!
Geplaatst door Krijn Wijnker op 11 maart 2017

Wil jij elke week kans maken op €400,- én VZV steunen? Dat alles kan geheel gratis, invullen duurt slechts 1 minuut per week en is erg leuk om te doen!

Scoremaster
Met de app ‘Scoremaster’ voor mobiele telefoon (gratis beschikbaar op zowel iOS en Android) krijg je wekelijks 12 wedstrijden voorgeschoteld. Bij 11 van deze wedstrijden hoef je enkel te voorspellen wie er gaat winnen volgens jou (of dat er wordt gelijkgespeeld), en bij 1 wedstrijd wordt ook gevraagd wat de exacte uitslag gaat worden.

Aan het eind van de speelronde, als alle wedstrijden zijn gespeeld, wordt er berekend hoeveel wedstrijden jij goed hebt voorspeld. Indien je alle wedstrijden goed hebt voorspeld win jij €400,- (of een gedeelte daarvan als er meer deelnemers alles foutloos hebben voorspeld).

Gratis ballen voor VZV
Bovendien moet je bij het aanmaken van een account invullen welke amateurclub jij wilt steunen. Als jij VZV instelt, dan worden ook alle punten die jij hebt gehaald opgeteld bij het ‘clubtotaal’ van VZV. Voor elke 2000 punten die gebruikers van de app halen, die VZV als hun amateurclub hebben ingesteld, krijgt VZV een gratis Derbystar bal. Dat betekent dat er 667 wedstrijden goed voorspeld dienen te worden.

Stel er zijn 100 gebruikers zijn met VZV als hun club, dan hoeft een gebruiker gemiddeld maar 7 wedstrijden goed te hebben om al 1 bal per speelronde te verdienen! Met een club als VZV zou het mogelijk moeten zijn meer dan 100 gebruikers deel te laten nemen, waardoor het aantal ballen dat VZV gratis kan ‘verdienen’ snel kan oplopen.

Helemaal gratis
Zowel de app als het deelnemen zelf is helemaal gratis. Het enige wat het ‘kost’ is ongeveer 1 minuut van je vrije tijd per week.

Kijk voor meer informatie op: www.score-master.nl.